© Fanni-Laura 2018 by Wix.com

Minä, Fanni-Laura

Hei, mun nimi on Fanni-Laura Mäntylä (os. Patanen), kiva kun eksyit sivuilleni.

Asun Helsingissä. Keväästä 2017 olen työskennellyt Kukunori ry:n hankkeessa Mental Beauty Records hankemarkkinointipäällikkönä. Teen freelancerina viestinnän ja graafisen alan töitä, ja olen toiminut kokemusasiantuntijana mm. Mielenterveyden keskusliiton nuorten aikuisten kursseilla ja vuodesta 2018 jäsenenä Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin Asiakasraadissa. Olen valmistunut media-assistentiksi vuonna 2016 ja suorittanut ylioppilaskirjoitukset vuonna 2007.

 

Syy koulutus- ja työhistoriassani aukkoon on, että vuoden 2010 tienoilla sairastuin työuupumukseen ja vaikea-asteiseen masennukseen. Masennus vei kyvyn olla osa maailmaa ja toimia suunnitelmallisesti. Pitkään olin vain numero eri osastojen potilasluettelossa. 

Kuitenkin, vähä vähältä, nousin takaisin elävien kirjoihin ja tätä uutta elämääni elän nyt, kipinöiden.

Ja miksi kerron tästä? Masennuksen kanssa itse kamppailtuani, olen ensin vahingossa ajautunut ja sitten tarkoituksellisemmin hivuttautunut käyttämään aikaani ja osaamistani muiden mielenterveyden haasteita kohdanneiden auttamiseksi ja stigman lievittämiseksi. Se, mikä alkoi  mutu-tuntumalla ja oheistoimintana, on kasvanut laajaksi tiedoksi ja ymmärrykseksi syistä ja seurauksista ja keinoista mielenterveyskentällä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Muuta minusta... Olen positivisti, höpöttelijä ja toipuva perfektionisti. Sellainen, jonka kanssa tulee helposti toimeen.

 

Tämä sivu on audiovisuaalinen portfolioni ja myös henkilökohtainen käyntikorttini.. Etusivun Unilintu®-logo on omani.

 

Ystävällisesti, 

  • Fanni-Laura facebookissa
  • Fanni-Laura twitterissä
  • Fanni-Laura instagramissa
  • Fanni-Laura linkedin
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now